ANDALUZIJA

Dežela flamenka, bikoborb, enkratne arhitekture in vina

Fly & drive

09 May 2016

ANDALUZIJA

Od 440 EUR

Raziščite Andaluzijo, znano po bikoborbah in slavnem plesu flamenko, deželo polno zgodovinskih znamenitosti,

odličnih »tapas« prigrizkov in kakovostnega vina ter deželo, polno prijaznih in nasmejanih domačinov in

sproščene atmosfere v zraku. To je Andaluzija!

Obiščite vse pomembne znamenitosti, popeljite se z ladjico po reki, degustirajte odlično olivno olje in iberski pršut, oglejte si temperamentno flamenko predstavo, obiščite podeželski ranč z biki in se sprostite v arabskih kopelih, …

Vse to in še več lahko doživite v sončni Andaluziji!

 

PREDLAGAN PROGRAM POTOVANJA »FLY & DRIVE«

 

1. DAN: BENETKE – MALAGA

Po pristanku letala in opravljenih formalnostih na letališču v Malagi sledi prevzem vašega avtomobila in vožnja do hotela. Nastanitev in prosti čas.

 

2. DAN: SEVILLA

Zajtrk. Vožnja v Seville in nastanitev v hotelu. Predlagamo vam ogled mesta, ki je 4. največje špansko mesto in hkrati kulturna, umetniška in finančna prestolnica južne Španije.  Mesto je staro več kot 2.000 let in čeprav je v njem opaziti ostanke srednjega veka, renesanse in baroka, je bilo mesto skozi svojo zgodovino močno pod vplivom arabske kulture. Priporočamo ogled katedrale, nekdanji minaret La Giralda, Španski trg, mogočno palačo Alcazar ter četrt Santa Cruz. Nastanitev v hotelu in prosti čas. Zvečer vam predlagamo, da si privoščite tradicionalno špansko večerjo z ogledom predstave znamenitega španskega plesa flamenka ali sproščujočo vožnjo z ladjico po reki Guadalquivir, kjer boste lahko opazovali soj mestnih luči.

 

3. DAN: SEVILLA

Zajtrk. Predlagamo vam izlet na podeželski ranč z biki, kjer boste izvedeli veliko zanimivega o bikih, njihovi vzreji in bikoborbah ter si posestvo tudi ogledali.

 

4. DAN: SEVILLA – CORDOBA

Zajtrk. Vožnja iz Seville do Cordobe in nastanitev v hotelu. Predlagamo vam sprehod po starem mestnem jedru in ogled velike mošeje ali Mezquite, ki je ena izmed največjih mošej na svetu ter ogled židovske četrti, stare sinagoge ter stare tržnice z obrtniškimi izdelki.

 

5. DAN: GRANADA

Vožnja iz Cordobe do Granade in nastanitev v hotelu. Predlagamo vam ogled znamenite trdnjave Alhambra, ki privlači turiste iz celega sveta. Videli boste ogromen kompleks mavrskih palač, srednjeveških utrdb in španskih renesančnih dvorcev, skupaj s čudovitimi vrtovi Generalife. Sprehodili se boste lahko tudi po mavrskem naselju na griču Albaicín, ki je eden izmed najprijetnejših in najzanimivejših sprehodov v Granadi. Predlagamo, da si privoščite tudi »tapas« kosilo in poskusite najboljše španske prigrizke, ob kozarcu španskega piva ali vina.

 

 6. DAN: GRANADA

Zajtrk. Predlagamo vam ogled starega mestnega jedra z vsemi njenimi značilnostmi, med drugim tudi zunanjost renesančne katedrale s kraljevsko kapelo. Popoldne pa si lahko privoščite odlično kavo v eni izmed prijetnih kavarn ali pa nakupovanje. Privoščite si lahko tudi pravo arabsko kopel in se prepustite pomirjajočemu žuborenju vode in vonjavam eteričnih olj ter užitkom sproščujoče masaže z aromatičnimi olji.

 

7. DAN: GRANADA – ALPUJARRAS – GRANADA

Zajtrk. Predlagamo vam vožnjo skozi slikovite bele vasice, Pampaneira in Capileira, vse do mesta Trevelez, ki leži na 1.486 m.n.v. in je poznano predvsem po pridelavi kakovostnega prekajenega španskega pršuta, katere proizvodnjo si lahko tudi ogledate in pršut seveda tudi poskusite.

 

8. DAN: GRANADA – MALAGA – BENETKE

Zajtrk. Vožnja do letališča v Malagi in oddaja avtomobila. Polet proti Benetkam in povratek v Slovenijo.

 

PROGRAM LAHKO POPOLNOMA PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM!

 

INFORMATIVNA CENA POTOVANJA PO OSEBI:  od  440 EUR

 

PAKET POTOVANJA VKLJUČUJE:  letalski prevoz iz Benetk (Trevisa), letališke pristojbine na dan izdelave programa,

7x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelih 3* med potovanjem, izposoja avtomobila (Hyundai I10  ali Opel Corsa ali podoben) z neomejenim številom kilometrov, prevzem in oddaja avtomobila na letališču, DDV, strošek organizacije.

 

V ceno ni všteto gorivo, parkirnine, cestnine, vstopnine, prehrana (razen zajtrki), napitnine in ostali osebni izdatki.

 

Za najem avtomobila je potrebna kreditna kartica!

 

MOŽNA DOPLAČILA: najem avtomobila višje kategorije, dodatna avtomobilska zavarovanja, bivanje v hotelih 4*, zavarovanje rizika odpovedi

 

Priporočamo zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Coris, ki ga lahko sklenete v naši poslovalnici!

 

Končna cena potovanja je odvisna od števila oseb in od termina potovanja!

Na podlagi vašega povpraševanja in vaših želja vam pripravimo končno ceno potovanja glede na dobljeno ceno letalskih vozovnic in hotelov za želen termin potovanja.

OPOMBE: Cena ponudbe velja na dan  izdelave programa (09.05.2016). Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v cenikih letalskih prevoznikov ali hotelov. Vse rezervacije so na vprašanje.

V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila. Višina le teh je znana po prejeti potrjeni rezervaciji letalskega prevoza. Končno ceno vam torej oblikujemo po potrjeni letalski rezervaciji8.

OGLEJ SI SLIKE

Pokličite nas!

 

+386 1 620 88 99

 

ali nam pišite na info@exoterra.si

Od 440 EUR

OGLEJTE SI TUDI

EXOTERRA D.O.O.

 •   Matična številka: 3658848000

 •    ID za DDV: SI57922209

 •    Predstavnik: Arsić Milan, direktor

 •    Licenca za organizacijo potovanj: 1109

 •    Licenca za prodajo turističnih aranžmajev: 1110

 •    Krakovski nasip 26

 •    1000 Ljubljana, SLOVENIJA, EU

 •    IBAN: SI56 0310 0100 2339 124

 •    SWIFT: SKBASI2X

 •    Banka: SKB Banka d.d., Ajdovščina 4, Ljubljana

KONTAKT IN DELOVNI ČAS

 •   Ponedeljek – Petek: 10:00 – 16:00

 •    Sobote,nedelje in prazniki: Zaprto

 •    Tel: +386 1 620 88 99

 •    Faks: +386 1 620 88 98

 •    E-mail: info@exoterra.si

 •    Spletna stran: www.exoterra.si

POVPRAŠEVANJA IN REZERVACIJE

 •   Ponedeljek – Petek: 10:00 – 16:00

 •    Tel: +386 1 620 88 99

 •    E-mail: info@exoterra.si

 • KONTAKT ZA NUJNE PRIMERE

     Mob: +386 1 31 67 64 00

Splošni pogoji spletne strani © Copyright 2016 by Exoterra - Izdelava Zian Designs.